Hotel Doisy Etoile in Parijs


"Design, rust en groen op 300m van de Arc de Triomphe"

Uitstapjes en toerisme in Parijs

Dit boetiekhotel is uniek gelegen achter de Arc de Triomphe, op 400m van de Place de l'Etoile. Een ideale ligging om te kunnen shoppen op de Avenue des Ternes en de vlakbij gelegen beroemde Avenue des Champs-Elysées. In deze chique wijk vlakbij de gouden driehoek, biedt de ruime keuze aan restaurants u de mogelijkheid de Parijse gastronomie te ontdekken.


Vrijwel direct tegenover het hotel vindt u op de typische Poncelet markt de authentieke sfeer van Parijs. Als u een natuurwandeling wilt maken, kunt u te voet naar het bois de Boulogne of naar het Monceau park. In het hotel zelf is de natuur aanwezig dankzij het groen van de binnenplaatsjes die u op de eerste verdieping vindt.

Lees meer

Zakenreizen

Vlakbij het Palais des Congrès van de Porte Maillot, is dit oude gebouw in Hausmann stijl volledig omgebouwd tot charmehotel en gerenoveerd in een uitgesproken moderne, designachtige stijl. De ligging in een rustige straat is ideaal voor zakenmensen; met beurzen en congressen dichtbij. Het metrostation van Charles de Gaulle Etoile is een strategisch punt om snel bij de bekendste Parijse monumenten te komen.


In deze chique en levendige wijk van het 17e arrondissement vindt u verschillende restaurants waar onze receptiemedewerkers u graag over informeren. U kunt genieten van heerlijk shoppen in de beroemde Rue du Faubourg Saint-Honoré en op de Avenue des Ternes.

Lees meer

Speciale Aanbiedingen Officiële Website

Speciale aanbiedingen -10% !

>> Reserveren

Nieuws van het blog

link naar de blog...Hotel Doisy Etoile

55, Avenue Ternes - 75017 Paris
Tél. : 01 45 74 21 86
Fax : 01 40 68 75 61 hotel.doisy@wanadoo.fr
Blog : www.hoteldoisyetoile.com
Metro : Charles de Gaulle Etoile
iPhone Image iPhone
Copyright © 2004 - 2017. ALTELIS . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification