Dubbel confort

De dubbele kamer « Confort » (gemiddeld 15,60m2), groter dan de Classique kamer en ideaal voor een lang verblijf, heeft een ruimere badkamer. Deze kamer heeft 1 dubbel Queen size bed (Bulltex Prestige met dubbel matras van 160 cm), en een dekbed. TWIN op aanvraag bij reservering met 2 enkele bedden (2 X 80cm).


Reserveren

Dubbel classique

De dubbele kamer « Classique » (gemiddeld 13,80m2) heeft een dubbel Queen size bed (Bulltex Prestige 160 cm), en een dekbed. De kamer heeft eigen airconditioning, een badkamer met douche, een LCD Flat Screen televisie met Canal + en satellietkanalen.


Reserveren

Dubbel Deluxe

Voor een « Deluxe » comfort in Parijs hebben deze rustig gelegen kamers met uitzicht op de binnenplaatsjes een grote leefruimte (gemiddeld 20,50m2) en verschillende extra kastruimte. De grotere badkamers hebben allemaal een bad, een vergrotingsspiegel… Deze kamers hebben een dubbel Queen size bed (Bulltex Prestige met een dubbel matras van 160 cm) en een dekbed; de kamer is tevens beschikbaar als TWIN op aanvraag bij reservering met 2 enkele bedden (2 X 80cm).


Reserveren

Driedubbel met ligbad

De driedubbele, rustig gelegen kamers hebben uitzicht op de binnenplaatsjes. Deze kamers hebben verschillende extra kastruimte en een ligbad, en zijn hiermee ideaal voor gezinnen of vrienden die samen uit shoppen gaan in Parijs. De kamer « Triple » is ruimer (gemiddeld 20,50m2) met 1 dubbel Queen size bed (Bulltex Prestige met een dubbel matras van 160 cm), met een dekbed, + 1 enkel bed (1 X 80). Kan op aanvraag gereserveerd worden met 3 enkele bedden (3 X 80).


Reserveren

Speciale Aanbiedingen Officiële Website

Speciale aanbiedingen -10% !

>> Reserveren

Nieuws van het blog

link naar de blog...Hotel Doisy Etoile

55, Avenue Ternes - 75017 Paris
Tél. : 01 45 74 21 86
Fax : 01 40 68 75 61 hotel.doisy@wanadoo.fr
Blog : www.hoteldoisyetoile.com
Metro : Charles de Gaulle Etoile
iPhone Image iPhone
Copyright © 2004 - 2017. ALTELIS . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification