Ligging
Toerisme & Vrije tijd
Zakelijk Toerisme


Hôtel DOISY ETOILE
55, Avenue Ternes, 75017 Paris
Tél. 33 (0)1 45 74 21 86
Fax 33 (0)1 40 68 75 61


Hotel Doisy Etoile ligt centraal in het hart van het 17e arrondissement van Parijs, en biedt u de mogelijkheid te genieten van een aangenaam zakelijk en toeristisch verblijf dankzij de bijzondere ligging tussen de Champs Elysées, de Porte Maillot (Palais des Congrès: 4 min. te voet) en de zakenwijk van La Défense. Verschillend openbaar vervoer is aanwezig om u te brengen waar u maar naartoe wilt. Montmartre? Vlakbij vindt u een directe bus. De Eiffeltoren? Trocadéro ligt 3 metrostations verderop. De Arc de Triomphe en de Champs Elysées? Op 4 en 5 minuten loopafstand. La Défense of het Louvre? Direct per metro op minder dan 10 minuten. Om het maar niet te hebben over de verschillende uitstapjes in de drukke en levendige Ternes wijk, dit « dorpje » vlakbij de Champs Elysées met de caféterrasjes en de dagelijkse markt van de rue Poncelet !

Te Voet
Vanuit metrostation Charles de Gaulle Etoile (ongeveer 4 min.), de Avenue Carnot nemen en aflopen, dan de rue d'Armaillé in het verlengde daarvan en op 50 meter rechts de Doisy passage: het hotel ligt aan het einde van deze passage, op het kruispunt met de Avenue des Ternes.

Metro
Metrostation Charles de Gaulle Etoile : lijnen 1, 2, 6, uitgang Avenue Carnot
Ternes : lijn 2
RER : lijn A (7/8 min. van La Défense, van Chatelet (kruispunt lijn B) en de Warenhuizen en op 45 min. van EuroDisney)
Lijn C : Porte Maillot op 50 min. van het kasteel van Versailles

Bus
Lijnen 22
(Opéra), 30 (Trocadéro- Gare de l'Est), 31 (Gare de l'Est), 43 (Gare du Nord en St Lazare, halte Saint Ferdinand op 30 m van het hotel), 92 (Gare Montparnasse), 93 (Invalides), 52 (Opéra), 73 (Museum van Orsay)
Rode bussen op 5 min. bovenaan de Champs Elysées
Openbare parkeerplaats op 30 meter

Met de fiets
Een Vélib station ligt precies tegenover het hotel

Met de trein
Vanaf het Gare de Lyon de RER A of metrolijn 1 nemen in de richting van La Défense, en uitstappen bij Charles de Gaulle Etoile, uitgang Avenue Carnot.
Vanaf het Gare Montparnasse de directe metrolijn 6 nemen, halte metrostation Charles de Gaulle Etoile of bus 92 halte Ternes op 100 m van het hotel.
Vanaf het Gare du Nord, bus 43 nemen en uitstappen bij Saint Ferdinand op 30 meter van het hotel, of bij druk verkeer het metrostation dat aansluit op la Chapelle nemen en dan metrolijn 2 nemen, in de richting van Porte Dauphine, tot aan het metrostation Ternes.
Vanaf het Gare de l'Est, bus 31 nemen en uitstappen bij l'Etoile. Metro: lijn 2 in de richting van Porte Dauphine, halte Ternes.
Vanaf het Gare St-Lazare, metrolijn 3 nemen in de richting van Pont de Levallois Bécon, en uitstappen bij Villiers, dan overstappen op lijn 2, in de richting van Porte Dauphine, en uitstappen bij Ternes.

Met het vliegtuig
Vliegvelden van Roissy Charles de Gaulle of Orly: Neem de openbare pendelbus die stopt bij de Arc de Triomphe Etoile bovenaan de Avenue Carnot, op 4 minuten loopafstand van het hotel. Voor het vliegveld van Roissy is het mogelijk om de RER B te nemen tot aan het Gare du Nord, en dan de bovenstaande aanduidingen te volgen.
Vliegveld Orly: het is mogelijk om de RER B tot aan Châtelet Les Halles te nemen, en dan over te stappen op lijn 1, in de richting van La Défense, en uit te stappen bij metrostation Charles de Gaulle Etoile (uitgang Avenue Carnot).
Vliegveld van BEAUVAIS: Neem de RYANAIR pendelbus die vlakbij het Palais des Congrès van de Porte Maillot stopt (enige halte in Parijs die aansluit op dit vliegveld), op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Speciale Aanbiedingen Officiële Website

Speciale aanbiedingen -10% !

>> Reserveren

Nieuws van het blog

link naar de blog...Hotel Doisy Etoile

55, Avenue Ternes - 75017 Paris
Tél. : 01 45 74 21 86
Fax : 01 40 68 75 61 hotel.doisy@wanadoo.fr
Blog : www.hoteldoisyetoile.com
Metro : Charles de Gaulle Etoile
iPhone Image iPhone
Copyright © 2004 - 2017. ALTELIS . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification