Doisy Etoile; een typisch boetiekhotel

Kalmte en rust in een groene omgeving midden in Parijs, het sfeertje en de luxe van een boetiekhotel, attent en adequaat personeel, persoonlijke service… op slechts enkele minuten lopen van de Champs-Elysées. De sfeer van het hotel Doisy Etoile is geschikt voor ieder type verblijf in Parijs.

Rust in het hart van Parijs

Het hotel ligt in een rustige straat van de Ternes wijk en biedt een kalme omgeving ondanks de drukte van de Franse hoofdstad. In een dorpssfeer met cafés, restaurants, winkels en de zo typische Poncelet markt, is er altijd wel een mogelijkheid om te genieten van wat gezelligheid. Het hotel is uniek gelegen in Parijs, vlakbij de bekende toeristische plekken zoals natuurlijk de Arc de Triomphe maar ook de Eiffeltoren, het Louvre, de Seine, Montmartre..., net als alle belangrijke zakelijke locaties (Champs Elysées-Arc de Triomphe, Palais des Congrès, La Défense...).

De luxe van een boetiekhotel

Het bijzondere plekje van dit hotel ligt verborgen op de eerste verdieping. Hier biedt het groen van de binnenplaatsjes u midden in Parijs frisse lucht en rust om van te genieten. In deze rustige en warme omgeving voelt u zich meteen op uw gemak tijdens uw zakelijke verblijf of tijdens één van uw toeristische bezoekjes aan Parijs. Het volledig gerenoveerde Hotel Doisy Etoile verwelkomt u in een luxe, designachtige en moderne stijl. Voor wat ontspanning kunt u gebruik maken van de lounge met uitkijk op de binnenplaatsjes.

Moderne faciliteiten en persoonlijke service

De faciliteiten van ons hotel dragen bij aan uw comfort – airconditioning, geluiddichtheid, Wifi –, en onze conciërgedienst staat klaar om u op persoonlijke wijze van dienst te zijn. De receptie is 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen bij het organiseren van uw verblijf (informatie, adviezen, reserveringen) en staat altijd voor u klaar.

Speciale Aanbiedingen Officiële Website

Speciale aanbiedingen -10% !

>> Reserveren

Nieuws van het blog

link naar de blog...Hotel Doisy Etoile

55, Avenue Ternes - 75017 Paris
Tél. : 01 45 74 21 86
Fax : 01 40 68 75 61 hotel.doisy@wanadoo.fr
Blog : www.hoteldoisyetoile.com
Metro : Charles de Gaulle Etoile
iPhone Image iPhone
Copyright © 2004 - 2017. ALTELIS . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification